thaa beach

hallu. har varit på stranden hela dagen från klockan 11 till runt klockan fem. jag var där med emilia, kajsa & felicia. sen var kajsa tvugen o gå hem o emilia & felicia träffade emelie & jenny o lite fler som dom pratade lite med (: så jag var med emma som kom sen! (: det var jag & hon mot typ 8 killar som kastade blålera/grålera, vad det nu heter på oss. ;o sen så var vi med alex & philip. HAHHAHA, o sen hade vi vattenmelon krig. jag typ dog det var as kul. sen så tog alex o philip min mobil så jag blev as förbannad. HAHHA, aja. sen åkte jag hem till pappa med bussen runt fem, vi åkte hem till min halvkusin kan man säga, som fyller nio år idag! grattiiiss eliin. (:

förresten, bilderna från midsommar kommer när jag laddat mig kamera.
ska lägga mig & läsa en stund är dödstrött!
pusshej
/ amanda.

JAAAAAAAAAAAAAA

yesyesyes! nu funkar det att lägga upp bilder, as nais (y'
bilderna från midsommar kommer lite senare. jag vaknade precis & nu sitter jag i soffan. nahaly & jennifer sover. jaja, vi ska åka till stranden runt halv 12 & ha det bääääääst!
nu får ni 1 bild  från min skolavslutning! ;)


puss &kram
/ amanda

bildbriiiiiist

hallu boys and girls. mår nii braa? ;) det gör jag iaf. aja btw, sorry bildbristen men bilderna från midsommar kommer någon gång då man kan lägga upp bilder??!?! jag får damp, det går inte!! vi kan inte ändra designen osv på bloggen heller, det fackar upp sig x-x, blir så irriterad?! antar att vi får byta till devote.se, cp -.-' . jag vet att det är jätte tråkigt att läsa när man inte lägger in bilder, menmen... ni får stå ut.. jag kom hem från landet i lördags. sen igår kom Nathaly & Jennifer hit från örebro, suuupergulliga tjejer, som är skit snälla. :* klicka HÄR för att komma till Jennifers blogg. :)
just nu är dom på grönan, jag kunde inte följa med. så det blev en slapp dag på stranden med joanna, kajsa & sen mamma, inte så dumt det heller! ;) träffade även angelica, emelie, jenny, gurra, jens & philip plus massa andra folk jag inte känner! sen åkte jag båt med kajsa & joanna, älskar er bästavänner ;* kajsas pappa var med & lillebror, sen var mamma, andres ( mammas kille ) & linus med (:

i morn ska jag åka till pappa, joanna hänger nog med & sover över får ser hur det blir med det (:
jag ska även till blå lagunen, eller hur det nu stavas, skitsamma. med mamma, nathaly, jennifer, linus & linnea min kära kusin. yesyes.

puss
/ amanda.

Queen buys crazy

Nu är det typ 2 timmar kvar. Ni får gärna spamma på fb , msn oså. Hittade en bra sida om man vill ha flera läsare. In på www.bloggriket.se å sen ' nya bloggar ' o sen vår blogg, de står ' tha rand0mest girls. ' haha. Aja, hare gött. / majaaa.

Ipadblogg.

Tänkte prova blogga med ipaden i bilen lite. Ja, vi ska till ett ställe i Dalarna, 4 timmar från hemma. Så nu ligger 4timmars spotify framför mig. Hähä. Bloggar mer sen, ksk. / maja .

seglaaaaaaaaaaaaa

hej söta läsare (:
jag har vart & seglat nu i helgen. det var fett najs fast det regnade lite. har inte kunnat blogga för blogg.se har inte funkat, för mig iaf. & det kommer inte bli bloggning för mig på hela veckan tror jag, för imorn drar jag till vårt landställe i dalarna. längtaaaar <3.

måste dra. bråttom har vi. baibai.
/maja.

midsommarafton!

hellu,, glad midsommar på er! är fortfarande på landet & jag kommer väll hem på söndag. yes, eftersom jag bloggar på mobilen så kommer bilderna senare! jaja, som ni ser blir inte inläggen så långa men jag har inte alls tid att blogga! ska äta pannkakstårta nu (a' puss / amanda.

mobilbloggar

tjenaaa, just mobilbloggar just nu för vi är ute på landet hos Anette (: vi ska fira midsommar där o bara ha det bäst! yes, nu ska jag vara lite social. hehe.. puss / amanda

LINA GÄSTBLOGGAR

hellooo everybody ! nu äre såhär att jag kände att jag ville gästblogga lite här på amanda & majas blogg, jag ska berätta lite om min bästavän osådära ^^ hehe, min bästavän heter emelie och jag gör allt med henne. jag har kännt emelie i några år nu och de finns ingen annan jag älskar att umgås med än emelie. jag vet lixom inte, utan henne skulle inte mitt liv funka.. hon finns alltid där när jag behöver henne och vi har alltid kul, även om vi bara sitter och gör ingenting så skrattar vi så vi håller på att dö. alla behöver en bäsavän trorjag, nån som man kan dela allt med lixom. ja skulle inte kunna föreställa mig ett liv utan emelie och jag kan inte heller minnas hur de var innan jag lärde känna henne, det känns som jag bara satt hemma hela dagarna och möglade för jag inte hade nått o göra. jag kan gråta för jag saknar emelie, haha imbearsing men det kan jag faktiskt. emelie är för mig som den systern jag aldrig fick och sånt, jaja. jag hoppas iaf att alla kan få ha denna känslan för någon som jag har, och sen vill jag säga det att jag älskar henne ♥ 
tehee, min blogg hittar ni HÄR
PUSS CHICAS / lajna

dunderhoning ♥

vart hos farmor idag, tror att himlen har ätit DUNDERhonung för det åskade asmke. HAHA. fett stekig va? D:
fotade lite oxååååååå . ni får se några. njut. haha.






© by Maja.

- förlåt för att jag inte redigerade bilderna. har ju inte photoshop hos mamma. den sista bilden hade jag ett par solglasögon halvt över linsen D:

pussssssssss.
/maja.

what are words

gud så himla fin låt! han har skrivit den till din tjej som var med om en bilolycka & hamnade i koma ;/ läkarna sa att det inte gick o rädda hennes liv. men han ville inte stänga av respiratorn & efter 1½ månad vaknade hon, men med hjärnskador som förändrades deras liv.. superfin låt!

jag är varit på begravning i dag, min morbrors frus pappa har dött... det var en väldigt fin begravning med också väldigt sorglig såklart.

vila i frid oskar. <3


i morgon ska jag vara med maja, ungefär vid halv 11 ska vi gå ut & plocka blommor, kulkul :)  till hennes mammas jobb.
annars har jag inga fler planer, vi ska nog hitta på några roliga saker sen efter.
vi hörs! puss
/ amanda.

spiderwick

morsning korsninig allihoppa. just nu sitter jag & saga i min soffa & kollar på spiderwick på tv4. har sett den förut, men inte saga & den är bra (: idag har jag tagit lite bilder, jag har gjort ett collage med några av dom som ni kan få se nu. (;


sådär blev de det, yesbox. idag har vi bakat äppelpaj, hoppat studsmatta & haft grymt roligt! (:
hörs sen! puss
/ amanda

dagens outfit

tjenatjena. jag skulle hem till mamma idag så pappa skjutsade mig tidigt, för att han skulle hinna till jobbet.
inatt drömde jag en mardröm, jag drömde att någon skulle komma & mörda mig. HAHAH, aja. här kommer dagens outfit. inte världens bästa bilder, menmen..


grå tröja - h&m
vitt linne - h&m
jeans - vet inte (?)
örhängen - åhléns
+ underkläder.

ska nog vara med saga idag, vi hade tänkt o bada men det är skitväder ute så det blir inget av det. ska lyssna på lite musik nu.
ciao!
/ amanda.

danza kuduro

vet inte riktigt vad jag ska skriva, så det får bli ett hiss / diss inlägg D:

gotlandsbåten.
det äger att sitta på den där båten. det spelas en film varje resa, det finns mini bio owo, typ 100 av mina släktingar jobbar där så jag får gå ner på deck & en gång styrde jag båten. HIHI , en najsig kiosk finns, asnajs att gå ut på däck. osvosvosv.

banantårta.
B L Ä . typ det värsta jag vet, o;


fint inlägg, vet. iallafall. mär mamma kommer hem ska vi se på iceage 2. HAHA. ååååh. älskar dom där filmerna .
pussssss
/maja.

slalom, slalom baby

såg på ice age 2 igår. kalla mig barnslig men åh, vad jag älskar den där filmen. sid är bara bäst. HAHA. älska när typ ' manny ' är den sista mamuten på jorden & alla typ mobbar han & så kommer sid & sjunger först. ' - små mamutar, små mamutar snart finns dom inte mer '.( små grodorna melodin. )
sen: ' utdöda är vi allihopa, allihopa allihopa. ' ( rumpnissar är vi allihopa.. melodin )
sist: ' klappa händerna om du vill leva kvar . ' klappklapp ' ( klappahänderna melodin ).
HAHAHAH. jag doooooooooooog.

vaknade kl 12 idag. det gillas. hihi. aja, ska snart äta brunch.

ni får ett låttips som jag suttit & lyssnat på i hundra år nu, så fett bra asså ! (a '



åh, så 7kt bra. alla lyssnar. afrika -toto. ♥

pussis
/maja.

sovit gott?

godmorgon kära läsare. vaknade ungefär halv elva idag, jag gick upp & duschade & såg att det regnade ute, inte kul.
hursomhelst, har inga planer för vad jag ska göra idag, inget uteväder iallafall. hm, pappa står i köket & lagar frukost, som är klar nu. så jag måste skynda mig till köket, annars kommer han stå o ropa på mig i 500 år. höhö, yes. sen ska jag ta o beställa lite böcker från adlibris.com.

hörs sen! puss
/ amanda

saknar dig bv. ♥

tjeenamors. vi har precis ätit middag, vi grillade kyckling & majskolv. alltid gott med grillat. btw, idag har jag varit med sagggiis, vi var mest ute & sen gick vi in o spelade monopol, o man kan lungt säga att jag vann ' harkel, host ' jag var pank & saga hade as mke pengar. hahaha, aja nu om ungefär 20 minuter ska vi åka hem till linita & olle. hm, hoppas elin är hemma så får jag träffa henne + jag blir inte ensam barn. har ju isf min lillebror, men han är 6år.. yesyes. detta blir ett ganska kort inlägg. + jag vill passa på o säga att jag saknar chloe som är i london just nu.

här är en bild på mig & chloe bv.  <3 vi är så sjukt azuum coooola.
kolla in hennes & weronikas blogg; www.werrochloe.blogg.se

hörs sen! puss
/ amanda

storafetatjocka släkten

nu, kl 13.38 har jag äntligen klivit upp ur sängen. har inte orkat, skittrött är jag & det känns som jag ska somna när som hälst.
justja, typ igår slutade min kusinis 9an. grattis simon o; i min ' kusinsläkt ' eller vad man ska kalla det är vi 2 grupper. först dom 'storabarnen '. simon, samuel & brorsan. 16, 15 & 14 år. sen är det 'småbarnen ' . jag, emil & ida. 11, 10 &10 år. könns fett bra att jag är äldst i min grupp. hähä. då får jag bestämma allt (a '. närå. men iaf. saknardim fett mke. mina bv faktiskt. jäääääklar vad intressant.
nu ska jag ta & logga in på lite sociala sidor, vill ju inte va en LATIS som går upp kl 13.38. hähä.

fixaidag:
städa kaninbur.
fixa present till pauli.
städa rum.
orka gå upp imorgon.




fett coola mina kusiner är ju. haha aw.

puss&kraaaaaaaaaam-
/maja

skitväder!

jag blir så himla förbannad, det är sommar & himlen är alldeles grå :@@@@ aja skitsamma, jag måste iaf gå ut, för annars kommer jag sitta vid datan i 569622545645 år. & jag kommer känna mig typ fett efterbliven. haha, nä. men åhh. kan det inte bli sol och 20+ skulle sitta sjukt braa! ska gå ut med min kära lillebror nu, kulkul (y'
bloggar mera senare!

här är en bild på min sjukt söta lillebror (a'
hörs senare! puss
/ amanda.

without you I am nothing

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. okej, jag ska det lite chill nu. det känns som jag vill hoppa runt & skrika, jag är fett sprallig, men nej. jag ska ta & mysa ner mig i sängen & kolla på änglagård 3, har inte sätt dom andra, men skitsamma. öm, har igentligen ingeting kul o blogga om, så vad ska jag skriva? vettefan, ni får lite musiktips istället + en bild, vad säger ni om det va? ;)

musiktips by; aammandaa
just can`t get enough - black eyes peas
fest i hela huset - basshunter
someone like you - adele
danza kuduro - don omar

& nu får ni en bild. jau, ska mysa ner mig i sängen nu med chips, cola oja filmen såklart. ;p

gud så fint.
fotograf; maja min finaa.
kyss
/amanda

gonegonegone

nu är oljan borta, skönt för jag har gått runt med en handduk som en turban runt huvet hela dagen & sätt ut som en anmäl tönt. HAHA.
jag sitter innte på spotify & vet inte vad jag ska lyssna på. behöver tips ju, kommenteramera. min bror har ju *host* världens finaste sångröst & han sitter & lanar musik hela tiden, dygnet runt osv. det är ju kul att sitta & höra honom skrika/sjunga väääääääääääldigt *host* fint till ' danza kuduro ' när man badar. det gör en väldigt mke mer avslappnad :( .
aja, nu får lite musiktips ändå även om jag inte har något braaaaaaaa.




rolling in the deep - maddi jane.

pusspuss
/maja.

karins lasange

tjena. amanda har vart här i typ 2 timmar nue. vi har inte gjort så mke. chillat, fixat med datan, ätit glass & sätt påfilm- 27 dresses. den är fett rolig. nu ska vi äta lite karins lasange, HAHA. vackert namn på en lasange, vem bryr sig om vem som gjort den liksom?
det var fett läskigt, vi åt persika förr, & då blev amanda helt röd runt munnen & ögonen & det börja klia. o; fett scary. aja. hon ä typ allergisk. nu ska vi äta lite karinslasange.




HAHA, gud så fina vi var när vi var små. asvackra ju. D:

happyface

ja, nu är jag ju skitglad att någon försäljare ringde kl 8 & väckte mig.
Jag dog i telefonen . dethär är samtalet :

jag- hallå?
försäljare- ja hej jag kommer från företaget (kommerinteihåg) & vi undrar om du vill försäkra dina elprudukter blablabla.
jag- ehva?
försäljare- ' snackar i 1000 timmar . '
jag- ' börjar typ snarka? HAHA. '
försäljare-  ' får utbrott när han hör att jag snarkar & typ skriker i luren så mitt öra går sönder ' :(.
HAHA.

aja. min mamma & brorsa har typ exem i sin hårbotten & för att jag inte oxå ska få det, (för det försvinner aldrig) så hade vi någon olja i mitt hår som måste va över natten. & nu har mitt hår blivit asfettitg. typ en fettklump? nejmnen det ser förskräkligt ut . sitter med en handuk runt håret nu.


amanda ska ju åka till gottis v29. när jag om hem sa mamma att vi oxå ska det. plus 3 tillveckor eftersom mammas släkt bor där D: as najs.

aja, pussis
/maja.

06:48

godmorgon kan vi väll säga? goosh, jag känner mig helt död. det är sommarlov & jag är uppe kvart i sju. aja, sånt är livet. höhö, jag blev klar rätt fort så jag hinner blogga lite nu. vi drar om ungefär om tio minuter. först åker jag hem till mamma o är där, sen vid 10 drar jag till maja. (y' ska sitta & dunka musik i öronen i bilen sen, annars kommer jag somna ;o. hihi, bloggar ikväll sen & kanske någongång hos maja. & glöm inte att följa oss via bloglovin!

här får ni en bild på mig;

hörs sen!
puss & kram / amanda

someone like you ♥

halluu. ligger här min säng med datan i knät & lyssnar på musik, & kollar lite på tv osv. pappa snackade om att det var någon film på tv som börjar om ungefär en kvart. ska kolla vad det var för något. aja, maja åkte hem efter middagen klockan sex tror jag. vi ska ses i morgon också o hitta på något kuul. yesyes. jag länktar faktiskt till skolan... jag ska ju byta skola till kulturama, där man har vanliga ämnen + dans, sång & teater. det är som en musikalskola eller ja. det är en privatskola så jag har vartit tvungen att göra ett antagningsprov för en jurry, där man först skulle sjunga 2 låtar. & ett annat när man skulle dansa o så. jag kom in på den (a' det verkar vara en grymt bra skola faktiskt, som ligger i sundbyberg kommer få åka tunnelbana & buss, men det är det värt det.
gud vad jag babblar på, haha. kanske bloggar lite i bilen på morgonen i morn eller i mornkväll, pappa skjutsar hem mig till mamma runt 7, annars får jag åka buss & det pallar jag inte. hähä, han måste hinna till jobbet därför blir det lite tidigt. 
adele - someone like you.
jag tycker hon har en sån otroligt vacker röst!
puss / amanda.

yummiyummi

mmmums. sitter här & käkar choklad. det är asnajs, haha.
måste berätta en sak som hände på bussen.

bakom mig satt det några tjejer som typ hade vart på fottbollsträning. när dom skulle gå av så råkade deras boll rulla ut mellan sätena. en gubbe typ skrek till dom att fånga bollen. den ena tjejen fick typ panik & sprang efter den genom bussen. bollen åkte mot gubben som skrek & han typ ramla på bollen. jag dog av garv.
HAHA. (y '.


 © by us.

tjarå.
/ maja.

följ oss på bloglovin!

följ oss på bloglovin, då ser ni varje inlägg vi gör direkt. vi vill veta vilka som läser vår blogg p;

http://linajjohansson.devote.se/


kolla in min kusins blogg, bara för hon är bäst & finast. ♥
http://linajjohansson.devote.se

new blog by; maja & amanda.

tjenatjenaa. nu är det amanda & maja som bloggar togetheeeer. vi har suttit hela typ kvällen igår & hela morgonen idag o hållt på med designen. det är fortfarande massa saker vi ska fixa senare. nu snart ska vi äta lunch, pappa sa att vi skulle värma någon pizza eller vad det nu va, skitsamma. & om det är någon som har en bloggsvarinbjudan så skulle vi bli grymt glada om någon kunde ge bort det till oss, eller kanske någon som har en tävling ? kommentera isåfall. (y'  vi länkar den som ger oss i ett inlägg & lägger till bland länkar. bra bra! öm, ni kontakar oss på;
maja - [email protected]
& amanda på; [email protected]

här kommer två bilder.
amandaaa.

maja.
ha det bäst så länge så hörs vi !
puss / maja & amanda.